Get
social

Funky Fabric / 30-11-13 - Events | Funky Fabric

Menu

Funky Fabric


Funky Fabric - Sat 30-11-13, Kunstencentrum Viernulvier

General Info

Concept

“The best things in life are free”, wordt wel eens gezegd en gelijk hebben ze. Want ook Funky Fabric is gratis en de beste party op het vlak van disco, jaren ’80 en ’90 dance hits. 

Na een schitterende start in de Eskimofabriek verhuisde Funky Fabric enkele edities terug, naar de Vooruit. De prachtige concertzaal bleek de perfecte setting voor dit stijlvolle feest vol van originaliteit en attitude. 
We houden immers allemaal wel van disco en dance klassiekers, niet ? Maar we weten ook dat die vaak cheesy kunnen klinken en niet altijd het gehoopte effect hebben. Op Funky Fabric brengen we echter alleen maar die nummers waarop je simpelweg niet kan stilstaan, op zo’n manier dat ze weer helemaal fris klinken. Wij hier bij Funky Fabric denken dan ook dat we het allemaal juist hebben: de muziek, de sfeer én de locatie. 

We houden er van ons publiek in een schitterende omgeving op en top te verwennen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Funky Fabric sinds dag één de referentie is op het vlak van classics. De fijnste disco, jaren ’80 hits en jaren ’90 dance bommetjes waaraan je gewoonweg niet kan weerstaan, in combinatie met die vergeten klassiekers waarbij je vast en zeker denkt: “Deze heb ik al in eeuwen niet meer gehoord, hoe noemt dat nummer weer ?” terwijl de mooie herinneringen je weer voor ogen komen.
Op Funky Fabric kom je niet alleen voor de hits maar ben je ook zelf een hit. Stijl, klasse, originaliteit en attitude zijn de ingrediënten die nodig zijn om een hit te worden en wij bieden jou het perfecte platform om die waar te maken. Be funky, be yourself! Als God dan echt een dj. is, dan zou hij ongetwijfeld naast jou op de dansvloer van Funky Fabric willen staan. 

En ook in deze tijden waar je zelden nog iets voor niets krijgt, blijft Funky Fabric helemaal gratis ! Het enige dat je moet doen is je gratis guest-ticket aanvragen op : www.funkyfabric.be ! Inschrijven is noodzakelijk en verplicht.

Deuren openen om 22u30 en de guest-tickets zijn geldig tot 00u00.

Location

Kunstencentrum Viernulvier

Sint-Pietersnieuwstraat 23
9000 Ghent
www.viernulvier.be

Pictures and videos