Get
social

Funky Fabric / 29-11-14 - Events | Funky Fabric

Menu

Funky Fabric


Funky Fabric - Sat 29-11-14, Kunstencentrum Viernulvier

General Info

Concept

Funky Fabric blijft zorgen voor funky treats en laat jullie op zaterdag 29 november opnieuw gratis de nacht weg shaken op alleen maar het allerbeste op het vlak van disco, jaren ’80 en ’90 dance hits. De volgende editie van Funky Fabric wordt er opnieuw één om vingers en duimen bij af te likken. Zo een beetje als net nadat je van een heerlijk sappige watermeloen hebt genoten ...

Dj’s Miami Vince, Moz Dav & DJ Charlie zorgen voor de gepaste soundtrack. Miami Vince verdiende zijn strepen op de coolste parties van Sonny Crockett en co vooraleer hij met de nodige faam terugkeerde naar eigen land. En Moz Dav was dan nog niet geboren maar hij speelde in zijn dromen wel al iedere week in de bekende Studio 54! Ze krijgen het gezelschap van de enige echte Charlie Angel achter de draaitafels. Je kan er in elk geval van op aan dat zij de enige echte disco koningen zijn...

Funky Fabric brengt je opnieuw, op de enige juiste manier, de beste disco en dance klassiekers ? We brengen je de hele nacht lang alleen maar die nummers waarop je simpelweg niet kan stilstaan en we doen dat op zo’n manier dat ze weer helemaal fris klinken. De fijnste disco, jaren ’80 hits en jaren ’90 dance bommetjes waaraan je onmogelijk kan weerstaan, in combinatie met al die vergeten pareltjes waarbij je vast en zeker denkt: “Deze heb ik al in eeuwen niet meer gehoord maar zo’n lekker nummer dat dit is!”. En precies dat zorgt voor die hele, speciale Funky Fabric sfeer!

We houden er van ons publiek in een schitterende omgeving op en top te verwennen en de Concertzaal van Vooruit leent zich daar perfect voor. Uiteraard luisteren we ze extra op met decoratie en de gepaste light, sound & visuals. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Funky Fabric sinds dag één de referentie is en blijft op het vlak van classics.

We zijn er dan ook van overtuigd dat we het allemaal helemaal juist hebben: de muziek, de sfeer én de locatie. En zelfs in deze tijden waarin je zelden nog iets voor niets krijgt, blijft Funky Fabric helemaal gratis ! Het enige dat je moet doen is je gratis guestticket aanvragen op : www.funkyfabric.be ! Inschrijven is noodzakelijk en verplicht.

Location

Kunstencentrum Viernulvier

Sint-Pietersnieuwstraat 23
9000 Ghent
www.viernulvier.be

Pictures and videos