Get
social

Funky Fabric / 28-09-13 - Events | Funky Fabric

Menu

Funky Fabric


Funky Fabric - Sat 28-09-13, Kunstencentrum Viernulvier

General Info

Concept

Funky Fabric: A Musical Voyage into the ‘80’s & ‘90’s

Funky Fabric staat voor de leukste disco en jaren ’80 en ’90 dance hits. Die nummers waarop je simpelweg niet kan stilstaan... Ze worden jou gebracht met stijl, klasse, originaliteit en attitude. 
We houden allemaal wel van disco en dance klassiekers, niet? Maar we weten ook dat die vaak cheesy kunnen klinken en niet het gehoopte effect hebben wanneer ze in handen vallen van de verkeerde dj of promotors. Wij hier bij Funky Fabric weten echter dat we het allemaal juist hebben uitgezocht: de muziek, de sfeer én de locatie.

Omdat we enkel het beste nastreven voor onze bezoekers, behouden we net zoals de laatste editie de nieuwe locatie, de Vooruit in Gent. De concertzaal is niet zo maar de mooiste balzaal van Vlaanderen, ze heeft ook een houten dansvloer waarover de dansschoentjes nog beter glijden. Het was dan ook een plezier ons publiek in zo’n schitterende omgeving op en top te kunnen verwennen. En dat doen we graag opnieuw op zaterdag, 28 september.

Sinds dag één is Funky Fabric de referentie op het vlak van classics. De fijnste disco, jaren ’80 hits en jaren ’90 dance bommetjes waaraan je gewoonweg niet kan weerstaan, in combinatie met die vergeten klassiekers waarbij je ongetwijfeld denkt: “Deze heb ik al in eeuwen niet meer gehoord, hoe noemt dat nummer weer?”

Op Funky Fabric kom je niet alleen voor de hits maar ben je ook zelf een hit. Stijl, klasse, originaliteit en attitude zijn de ingrediënten die nodig zijn om een hit te worden en wij geven jou het perfecte platform om dat waar te maken.

En het beste van al: Funky Fabric was en blijft helemaal gratis! Het enige dat je moet doen is je gratis guest-ticket aanvragen op: www.funkyfabric.be!

Inschrijven is noodzakelijk en verplicht.
Deuren openen om 22u30 en guest-tickets zijn geldig tot 00u00.

Location

Kunstencentrum Viernulvier

Sint-Pietersnieuwstraat 23
9000 Ghent
www.viernulvier.be

Pictures and videos