Get
social

Funky Fabric / 28-11-15 - Events | Funky Fabric

Menu

Funky Fabric


Funky Fabric - Sat 28-11-15, Kunstencentrum Viernulvier

General Info

Concept

Bij Funky Fabric laten we de herfst niet aan ons hart komen, integendeel, op onze volgende editie vliegen we naar de zon met alleen maar ‘good vibrations for everyone’.

De Gentse “temple of love”, Vooruit, zal op zaterdag 28 november opnieuw als decor dienen voor een flitsende reis doorheen het muzieklandschap. Naar goede gewoonte zorgt Funky Fabric weer voor een totaal-ervaring. Met een selectie van de beste dansplaatjes uit de flashy jaren '80, een knipoog naar de zonnige 90's, de knallers uit begin '00 en fantastische special-effects, wordt dit weer een feest om niet snel te vergeten...

Flashy, poppy, sexy, funky ... wij zijn Funky Fabric! Onze resident DJ’s zorgen voor de soundtrack, wij zorgen voor leuke verrassingen, aangepaste light-show en meer. Laat je door ons meenemen op een fantastische reis en vlieg mee naar de zon!

Bovendien blijft Funky Fabric nog steeds een gratis event. Het enige wat je moet doen is  online voor €10 dranktickets kopen. Zo weten we zeker dat je komt en hoeven we niemand teleur te stellen die er eigenlijk echt graag had willen bij zijn.

Via deze link kan je je uitnodiging bekomen:  www.funkyfabric.be/tickets , registreer je en you’re in! ( Inschrijven is verpicht )

Location

Kunstencentrum Viernulvier

Sint-Pietersnieuwstraat 23
9000 Ghent
www.viernulvier.be