Get
social

Funky Fabric / 22-02-14 - Events | Funky Fabric

Menu

Funky Fabric


Funky Fabric - Sat 22-02-14, Kunstencentrum Viernulvier

General Info

Concept

Funky Town, Funky Town. Won’t you take me to … Funky Town? Yes, we will! Funky Fabric laat zich opnieuw van zijn meest funky kant zien op zaterdag 22 februari met alleen het allerbeste op het vlak van disco, jaren ’80 en ’90 dance hits en zoals steeds, helemaal gratis, als dat geen funky treat is!

Funky Fabric verhuisde vorig jaar van de Eskimofabriek naar de Vooruit en de prachtige concertzaal bleek de perfecte setting voor dit stijlvolle feest vol van originaliteit en attitude.

Wie houdt er immers niet van disco en dance klassiekers? Als ze op de juiste manier gebracht worden ten minste. Want soms hoor je alleen maar dezelfde, afgezaagde hits gebracht op dezelfde, gekende manier en dan is de fun er ook snel af. Geen nood want dat is bij Funky Fabric nooit het geval. Op Funky Fabric brengen we de hele nacht lang alleen maar die nummers waarop je simpelweg niet kan stilstaan, op zo’n manier dat ze weer helemaal fris klinken. De fijnste disco, jaren ’80 hits en jaren ’90 dance bommetjes waaraan je onmogelijk kan weerstaan, in combinatie met die vergeten pareltjes waarbij je vast en zeker denkt: “Deze heb ik al in eeuwen niet meer gehoord, hoe noemt dat nummer weer?”.

We houden er van ons publiek in een schitterende omgeving op en top te verwennen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Funky Fabric sinds dag één de referentie is op het vlak van classics. Op Funky Fabric kom je niet alleen voor de hits maar ben je ook zelf een hit. Stijl, klasse, originaliteit en attitude zijn de ingrediënten die nodig zijn om een hit te worden en wij bieden jou daarvoor het perfecte platform. Be funky, be yourself, be all that you can be!

Wij hier bij Funky Fabric denken dan ook dat we het allemaal helemaal juist hebben: de muziek, de sfeer én de locatie. En ook in deze tijden waar je zelden nog iets voor niets krijgt, blijft Funky Fabric helemaal gratis! Het enige dat je moet doen is je gratis guest-ticket aanvragen op:www.funkyfabric.be! Inschrijven is noodzakelijk en verplicht.

Guest-tickets zijn geldig tot 00u00! Wees op tijd!

Location

Kunstencentrum Viernulvier

Sint-Pietersnieuwstraat 23
9000 Ghent
www.viernulvier.be

Pictures and videos