Get
social

Funky Fabric / 04-02-17 - Events | Funky Fabric

Menu

Funky Fabric


Funky Fabric  - Sat 04-02-17, Kunstencentrum Viernulvier

General Info

Concept

Zaterdag 4 februari overgiet Funky Fabric de Gentse Vooruit nog eens met een heerlijke saus op basis van enkele klassieke ingrediënten: het beste van de 80's, 90's en 00's! Dat het publiek daarvan houdt, weten we maar al te goed want de Funky Fabric tickets zijn altijd voor datum van het festijn de deur uit.

Onze ‘Funky Fabric All Stars’ laten iedereen weer luidkeels meezingen en swingen op deuntjes uit hun kindertijd, puberteit en/of je studententijd. Voeg daar nog tal van leuke verrassingen en yummie knabbels aan toe en da's FUNKY FABRIC in een notedop.

De “earlybirds” onder jullie kunnen nog steeds een GRATIS uitnodiging bemachtigen via onze website – www.funkyfabric.be - door 10€ dranktickets online aan te kopen. De latere vogels betalen voor datzelfde pakket dranktickets 15€, dus 5€ inkom.

Met een originele inkleding, leuke acts en tal van spetterende special effects zorgen wij er zoals steeds voor dat dit een onvergetelijke avond wordt.  Aarzel dus niet te lang, reserveer snel je ticket(s), leg je funky outfit alvast klaar en kom met ons meefeesten tot het ochtendgloren.

Location

Kunstencentrum Viernulvier

Sint-Pietersnieuwstraat 23
9000 Ghent
www.viernulvier.be