Get
social

Funky Fabric / 18-04-15 - Events | Funky Fabric

Till next edition
0 days 0 minutes

Menu

Funky Fabric


Funky Fabric - Sat 18-04-15, Kunstencentrum Viernulvier

General Info

Concept

Funky Fabric blijft ook in 2015 dé hit van het jaar. Gratis shaken op alleen maar het allerbeste op het vlak van muziek uit de jaren ’80 en ’90, van (dance) hits tot hedendaags toppers en dit in een prachtige venue. Wat wil een mens nog meer  ... Ook op de vorige editie van Funky Fabric waren alle gratis tickets weken voor aanvang van het event verstuurd. We konden ons geen betere party crowd wensen.

Vanaf deze editie dien je bij aanvraag van je gratis ticket(s) meteen je eerste drankbonnetjes aan te schaffen. Zo weten we dat je zeker komt en hoeven we niemand teleur te stellen die er eigenlijk graag had willen bij zijn. Voor 10 Euro krijg je 7 drankbonnetjes zodat je meteen bij aankomst in de juiste mood kan geraken. En zo blijft de party gratis maar open voor al diegenen die het Funky Fabric festijn voor geen goud willen missen.

Want Funky Fabric zal je opnieuw de beste dance klassiekers en hits serveren. We brengen je de hele nacht lang alleen maar die nummers waarop je simpelweg niet kan stilstaan en we doen dat op zo’n manier dat ze weer helemaal nieuw klinken. De fijnste jaren ’80 hits en jaren ’90 dance bommetjes waaraan je onmogelijk kan weerstaan, in combinatie met al die vergeten pareltjes waarbij je vast en zeker denkt: “Deze heb ik al in eeuwen niet meer gehoord!”.

Funky Fabric wordt de kers op de taart van jouw party weekend.  Kom je duimen en vingers aflikken op de zoete tonen van Dj’s Miami Vince, Moz Dav & DJ Charlie die naar goede gewoonte zorgen voor de gepaste soundtrack. Laat je van je mooiste kant zien tussen een crowd met dezelfde ingesteldheid als jij en proef de zijde zachte vibraties van die hele, bijzondere Funky Fabric sfeer.

Want wij houden er van ons publiek in een schitterende omgeving op en top te verwennen en de Concertzaal van Vooruit leent zich daar perfect voor. Uiteraard luisteren we ze extra op met decoratie en de gepaste light, sound & visuals voor de ultieme, totaal beleving.

Funky Fabric is en blijft sinds dag één de referentie op het vlak van classics en zij die er al geweest zijn, weten waarom. Bovendien blijft Funky Fabric ook in 2015 helemaal gratis ! Het enige wat je moet doen is je gratis guestticket ( inclusief 7 drankbonnetjes voor 10  Euro) aanvragen op : www.funkyfabric.be ! Inschrijven is noodzakelijk en verplicht.

Location

Kunstencentrum Viernulvier

Sint-Pietersnieuwstraat 23
9000 Ghent
www.viernulvier.be