Get
social

Funky Fabric / 13-09-14 - Events | Funky Fabric

Menu

Funky Fabric


Funky Fabric - Sat 13-09-14, Kunstencentrum Viernulvier

General Info

Concept

Genoten van de lange, hete zomer? Wij ook en we laten hem nog even verder duren. Funky Fabric laat zich opnieuw van zijn heetste kant zien op zaterdag 13 september met alleen het allerbeste op het vlak van disco, jaren ’80 en ’90 dance hits en dit zoals steeds ...
helemaal gratis, als dat geen funky treat is!

De volgende editie van Funky Fabric wordt zo exotisch als ananas en zo zwoel als sex. Daar zorgen dj’s Miami Vince en Eighty Nate voor. Miami Vince verdiende zijn strepen op de coolste parties van Sonny Crockett en co vooraleer hij met de nodige faam terugkeerde naar eigen land. En Eighty Nate was dan nog niet geboren maar hij speelde in zijn dromen wel al iedere week in de bekende Studio 54!

De prachtige concertzaal vormt opnieuw het perfecte decor voor dit stijlvolle feest vol van originaliteit en attitude. Wie houdt er niet van disco en dance klassiekers ? Als ze op de juiste manier gebracht worden ten minste .. Want soms hoor je alleen maar dezelfde, afgezaagde hits en dan is de fun er ook snel af. Geen nood want dat is op Funky Fabric nooit het geval. Op Funky Fabric zorgen we er altijd voor dat iedereens temperatuur een paar graden stijgt, de sfeer een kookpunt bereikt en de dansvloer overloopt van plezier. 

Daarvoor brengen we de hele nacht lang alleen maar die nummers waarop je simpelweg niet kan stilstaan, op zo’n manier dat ze weer helemaal fris klinken. De fijnste disco, jaren ’80 hits en jaren ’90 dance bommetjes waaraan je onmogelijk kan weerstaan, in combinatie met al die vergeten pareltjes waarbij je vast en zeker denkt: “Deze heb ik al in eeuwen niet meer gehoord maar zo’n lekker nummer dat dit is!”. 

We houden er van ons publiek in een schitterende omgeving op en top te verwennen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Funky Fabric sinds dag één de referentie is op het vlak van classics. Op Funky Fabric kom je niet alleen voor de hits maar ben je ook zelf een hit. Kom in stijl, met klasse, wees origineel en breng je eigen attitude. Kortom, be funky, be yourself, be all that you can be!

Wij hier bij Funky Fabric denken dan ook dat we het allemaal helemaal juist hebben: de muziek, de sfeer én de locatie. En ook in deze tijden waar je zelden nog iets voor niets krijgt, blijft Funky Fabric helemaal gratis! Het enige dat je moet doen is je gratis guestticket aanvragen op :www.funkyfabric.be 
Inschrijven is noodzakelijk en verplicht.
Deuren openen om 22u30 en de guest-tickets zijn geldig tot 00u00.

Location

Kunstencentrum Viernulvier

Sint-Pietersnieuwstraat 23
9000 Ghent
www.viernulvier.be

Pictures and videos