Get
social

Funky Fabric / 07-02-15 - Events | Funky Fabric

Menu

Funky Fabric


Funky Fabric - Sat 07-02-15, Kunstencentrum Viernulvier

General Info

Concept

Funky Fabric is dé hit van het voorbije jaar en dat zal in 2015 niet anders zijn. Gratis shaken op alleen maar het allerbeste op het vlak van disco, jaren ’80 en ’90 dance hits en dit in een prachtige venue. Wat wil een mens nog meer  ... Niet veel, zo blijkt want de laatste edities van Funky Fabric waren tot de nok gevuld. We raden iedereen dan ook aan zich zo snel mogelijk in te schrijven op de site zodat ook jij één van die felbegeerde, gratis Funky Fabric tickets in de wacht kan slepen.

Funky Fabric brengt je opnieuw, op de friste manier die je je kan inbeelden, de beste disco en dance klassiekers! We brengen je de hele nacht lang alleen maar die nummers waarop je simpelweg niet kan stilstaan en we doen dat op zo’n manier dat ze weer helemaal nieuw klinken. De fijnste disco, jaren ’80 hits en jaren ’90 dance bommetjes waaraan je onmogelijk kan weerstaan, in combinatie met al die vergeten pareltjes waarbij je vast en zeker denkt: “Deze heb ik al in eeuwen niet meer gehoord maar zo’n lekker nummer dat dit is!”.  Dj’s Miami Vince, Moz Dav & DJ Charlie zorgen naar goede gewoonte voor de gepaste soundtrack en je kan er van op aan dat zij de enige echte disco koningen zijn.

Bovendien houden we er van ons publiek in een schitterende omgeving op en top te verwennen en de Concertzaal van Vooruit leent zich daar perfect voor. Uiteraard luisteren we ze extra op met decoratie en de gepaste light, sound & visuals voor de ultieme, totaal beleving.

Kom je ook onderdompelen in onze kleurrijke mix van disco en klassiekers en spreid je vleugels op de dansvloer. Laat je van je mooiste kant zien tussen een crowd met dezelfde ingesteldheid als jij en fladder mee op de zijde zachte vibraties van die hele, bijzondere Funky Fabric sfeer.

Funky Fabric is en blijft sinds dag één de referentie op het vlak van classics en zij die er al geweest zijn, weten waarom. Bovendien blijft Funky Fabric ook in 2015 helemaal gratis ! Het enige wat je moet doen is je gratis guestticket aanvragen op : www.funkyfabric.be ! Inschrijven is noodzakelijk en verplicht.

Location

Kunstencentrum Viernulvier

Sint-Pietersnieuwstraat 23
9000 Ghent
www.viernulvier.be