Get
social

Funky Fabric / 05-09-15 - Events | Funky Fabric

Menu

Funky Fabric


Funky Fabric - Sat 05-09-15, Kunstencentrum Viernulvier

General Info

Concept

Is er een betere manier om terug te kijken op een fantastische zomer dan door een leuke ‘soiree’ te organiseren? We dachten het niet ...

Daarom keren we met Funky Fabric graag opnieuw terug in de tijd, naar het tijdperk waarin ‘big hair’ en flashy kleuren het straatbeeld bepaalden en teenagers aan de autoscooter afspraakjes maakten. Die dagen waarin “girls just wanted to have fun” en “wild boys never lost it” …

Funky Fabric neemt je naar goede gewoonte mee naar de poppy eighties en de clubby nineties en dit alles met een funky twist. De Gentse “temple of love”, Vooruit, zal op zaterdag 5 september opnieuw als decor dienen voor een flitsende reis doorheen het muzieklandschap. Onze resident DJ’s zorgen voor de soundtrack, wij zorgen voor leuke verrassingen, aangepaste light-show en special effects. Spreid je vleugels en vlieg met ons mee!

Funky Fabric is en blijft een gratis event. Het enige wat je moet doen om een uitnodiging te bemachtigen is  online voor €10 dranktickets kopen en you’re in!

Via deze link kan je je uitnodiging bemachtigen:  www.funkyfabric.be/tickets
Zo weten we zeker dat je komt en hoeven we niemand teleur te stellen die er eigenlijk echt graag had willen bij zijn. (Inschrijven is verpicht)

Location

Kunstencentrum Viernulvier

Sint-Pietersnieuwstraat 23
9000 Ghent
www.viernulvier.be